Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Premium packaging materials

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacose carton DCL/DCM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sacose carton
Out Of stock
Descriere
Sacosele din carton reprezinta solutia elegant si de lux superior calitativa. Sacosele din carton sunt utilizate in domenii diverse: domeniul imbracamintei si al incaltamintei, magazine de cadouri, in domeniul publicitar, proiecte de marketing etc

Furnizam o gama larga de sacose din carton atat in varianta de sacose neimprimate cat si imprimate, inclusiv in policromie.

Materiale utilizate

In productia sacoselor DCL(DCM) se utilizeaza carton superior calitativ (neted sau texturat) cu grosimi intre 170 si 250 gr/mp. Dupa imprimare cartonul se lamineaza (mat sau lucios) pentru protectia imprimarii si pentru un aspect elegant. Manerele sunt din material textil rasucit sau tip panglica dublu satinata, culori diverse.

Finisari disponibile :
- Plastifiere lucioasa sau mata
- Lac UV selectiv sau total
- Folio
- Emboss sau timbru sec.

Culoare carton

Uzual, cartonul din care sunt confectionate sacosele este de culoare alba.

Dimensiuni

Se pot produce sacose incepand cu dimensiuni micisi foarte mici - de exemplu 10x13 cm (magazine de bijuterii etc) pana la dimensiuni mari de 40x50 cm (pentru magazinele textile-incaltaminte, case de moda, proiecte de marketing etc). Intre aceste dimensiuni furnizam o multitudine de repere in functie de necesarul clientilor.Toate sacosele din carton sunt prevazute cu pliuri laterale pentru transportul cu usurinta a produselor volumetrice (cutii de ex).

Grosime carton

Sacosele sunt obtinute, uzual, din carton cu grosimi ce variazaintre 150si 250 gr/mp in functie de dimensiunile sacoselor.

Confectie

Sacosele de carton se impart in 3 mari categorii in functie de tipul manerului:

-       Sacose cu manere din material textil
-       Sacose cu manere din panglica dublu satinata
-       Sacose cu maner decupat

Imprimare

Sacosele din carton laminat pot fi imprimate de la o culoare pana la full policromie fata verso.

Asiguram fara nici un cost suplimentar grafica sacoselor si optimizarea acesteia pentru imprimare (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minima pentru o sacosa imprimata este de 300 buc/model grafic (policromie) ceea ce le face foarte atractive pentru proiecte speciale de marketing sau evenimente speciale (conferinte, nunti etc).

Pentru consultanta in alegerea celei mai bune variante de sacosa cu maner aplicat ne puteti contacta  pe email la comenzi@mktgrup.ro sau telefonic. Raspundem cererilor clientilor nostri in maxim 2 ore (in timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venita in afara programului de lucru).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura