Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Premium packaging materials

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacosa banana cu maner aplicat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sacosa cu maner aplicat
Out Of stock
Descriere
Sacosele cu maner aplicat din polietilena reprezinta varianta eleganta a sacoselor din polietilena.
Sunt utilizate, in special, de magazinele care se adreseaza categoriilor medii si superioare de consumatori, in special textile, electronice sau expozanti la evenimente speciale (targuri, expozitii sau simpozioane).

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate in productia sacoselor cu maner aplicat sunt:
- Polietilena de joasa densitate (LDPE)
- Polietilena de inalta densitate (HDPE)
- Polietilena de medie densitate (HDPE)

Uzual, sacosele cu maner aplicat sunt confectionate din folie LDPE, folie care confer graficii imprimate o stralucire aparte.

Culoare folie

Standard, foliile din care sunt fabricate sacosele cu maner aplicat sunt de culoare alba. Se pot produce sacose si din folii colorate in masa - galben, rosu, albastru, negru, argintiu etc.

Dimensiuni

Se pot produce sacose incepand cu dimensiuni medii - de exemplu 30x40 cm (magazine de bijuterii etc), pana la dimensiuni mari de 50x60 cm (pentru magazinele de imbracaminte, case de moda, proiecte de marketing etc). Intre aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni in functie de necesarul clientilor. La dimensiuni se adauga pliul la baza.

Grosimi folie

Sacosele sunt obtinute, in mod uzual, din folii cu grosimi de la 40 microni si pana la 80 microni, in functie de domeniul in care se utilizeazasi de rezistenta dorita.

Confectie

Sacosele sunt prevazute cu ramformare a foliei in partea superioara pentru o rezistenta sporita a manerului exterior. De asemenea, la cerere, se poate confectiona pliu la baza pentru transportul produselor volumetrice.

Imprimare

Sacosele tip banana cu maner aplicat pot fi imprimate cu pana la 6 culori, pe ambele fete ale sacosei, inclusiv fonta plina si margini de inchidere (pentru a nu se vedea marginea alba).

Asiguram fara nici un cost suplimentar grafica sacoselor si optimizarea pentru imprimare in flexografie (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minima pentru o sacosa cu maner aplicat imprimataeste de 7500 buc pentru o imprimare liniara (1-2 culori). Cantitatea minima productiva depinde,in principal, de 3 factori: dimensiunea sacosei, grosimea foliei din care este confectionata si de complexitatea imprimarii.

Pentru consultanta in alegerea celei mai bune variante de sacosa cu maner aplicat ne puteti contacta  pe email la comenzi@mktgrup.ro sau telefonic. Raspundem cererilor clientilor nostri in maxim 2 ore (in timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venita in afara programului de lucru).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura