Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Premium packaging materials

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacose maieu personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sacose maieu
Out Of stock
Descriere
Sacosele tip Maieu din polietilena sunt destinate, in principal, utilizarii magazinelor alimentare si nealimentare, supermarket-uri, fast food, pizzerii, panificatie-patiserie, farmacii, etc.

Datorita microperforatiilor din textura (prelucrare folie prin operatiunea de embosare), sacosele tip maieu sunt mai rezistente si suporta greutati mai mari decat in cazul unei sacose similare ca marime si grosime, dar realizata din folie neteda simpla si neprelucrata.

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate in productia sacoselor tip maieu sunt:
- Polietilena de joasa densitate (LDPE)
- Polietilena de inalta densitate (HDPE)

Uzual,sacosele tipmaieu sunt confectionate din folie tip HDPE embosat.

Culoare folie

Standard, foliile din care sunt fabricate sacosele tip maieu sunt de culoare alba. Se pot produce sacose si din folii colorate in masa- galben, rosu, albastru, negru, argintiu etc.

Dimensiuni

Se pot produce sacose incepand cu dimensiuni mici - de exemplu 20x35 cm (pentru farmacii, magazine de bijuterii etc) pana la dimensiuni mari de 40x70 cm (pentru magazinele alimentare sau produse textile si incaltaminte).Intre aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni in functie de necesarul clientilor. La dimensiuni se adauga pliurile laterale.

Grosimi folie

Sacosele sunt obtinute din folii cu grosimi de la 15 microni si pana la 40 microni, in functie de domeniul in care se utilizeazasi de rezistenta dorita.

Confectie

Sacosele sunt prevazute cu pliuri laterale (pentru transportul produselor volumetrice si pentru “asezarea” mai buna a produselor).Sudura este la baza, ceea ce asigura o rezistenta sporita.

Imprimare

Sacosele tip maieu pot fi imprimate pana la 6 culori in total pe ambele fete.
Asiguram fara nici un cost suplimentar grafica sacoselor si optimizarea pentru imprimare in flexografie (servicii DTP).

Tiraj

Comanda minima pentru o sacosa tip maieu imprimataeste de 5 mii buc.pentru o imprimare liniara (1-2 culori). Cantitatea minima productiva depinde, in principal, de 3 coordonate: dimensiunea sacosei, grosimea foliei din care este confectionata sacosa si de complexitatea imprimarii.

Pentru consultanta in alegerea celei mai bune variante de sacosa tip maieu ne puteti contacta  pe email la comenzi@mktgrup.ro sau telefonic. Raspundem cererilor clientilor nostri in maxim 2 ore (in timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venitain afara programului de lucru).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura